Tack och förlåt Sverige!

Malena Ernman i björnmössa och vinterpäls , kan det vara något? ja , tydligen.


Malena Ernman vidare till Moskva alltså , vet inte vad mer jag kan säga än : det var som tusan.

Jag hade trott att låten , "La voix" skulle vara något för ojämn och svår i sin uppbyggnad för att alla svenne bananer ute i stugorna skulle kunna ta den till sig , jag hade onekligen fel. Detta var annorlunda , detta var en frisk ny fläkt i en tävling dominerad av lättköpta tra-la-la bidrag , därför gick det som det gick och därför är det Malena Ernman´s kväll ikväll.

E.M.D
 
fick bittert se sig besegrade och får återgå till att signera skivor till femteklassare i Kista galleria, Alcazar?Close...but no cigar! och så förhandstippade Måns Zelmerlöw sen som även han fick inse att det var inget annat än torsk , hem och träna som gällde denna kväll , juryn gjorde honom till guldkalv , svenska folket svek , så kan det gå.

Caroline Af Ugglas då? jag skrev tidigare idag att jag inte trodde hon skulle ha minsta lilla chans i afton , men att jag förmodligen skulle ha fel. Jag fick rätt,rätt i att jag skulle ha fel , det höll nämligen på att gå hela vägen för den charmiga flumdrottningen och hennes innerliga bidrag "snälla snälla" ikväll, det luktade monsterskräll och klar vinstchans in i det sista , ända till tävlingens sista skälvande minuter då det skulle stå klart att inget var starkare än svenskarnas nyfunna kärlek för saftig opera-pop denna kväll.

*Pust* Det var det. Nu är jag mätt på schlager , vill inte höra en tonartshöjning till , vill inte smaka mer tuggimipop , vill inte bli serverad fler smörpaket i pingvinutstyrsel eller wailande julgranspynt , det får räcka nu.

I maj är det EurovisionSongContest i Moskva, då tar jag på mig schlager kostymen igen , lita på det.

Tills dess håller jag faktiskt med Petra Mede , Tack och förlåt Sverige.


Kommentarer
Postat av: Anonym

natti:)

2009-03-14 @ 23:41:22
URL: http://annaelisabethlinde.blogg.se/
Postat av: Vronkan

Tycker du Malenas låt var svår? Det enda udda med den är väl operan. Annars skulle jag påstå att det är en väldigt trallvänlig låt med väldigt klassiska schlager-harmonier. :) Ska bli kul att se hur det går i Moskva, anyway.

2009-03-15 @ 11:38:14
URL: http://jvil.blogg.se/
Postat av: Afrobelita

Oj, taack igen hihi=)

2009-03-15 @ 15:21:31
URL: http://afrobelita.blogg.se/
Postat av: Betraktaren

Som sagt: Hoppades nästan att Caroline Af Ugglas skulle vinna och HEAT och EMD skulle komma sist med noll poäng vardera bara för att kunna reta dig.Fast nu vann ju den lugnt intressantaste låten, så man får väl vara nöjd.

2009-03-15 @ 18:08:40
URL: http://innereye.blogg.se/
Postat av: Alessandra

Nej jag har ju inte det.. Är ingen tv tjej..

Tycker låten var bra, typ den ända bra hon gjort. Caroline alltså!

Ha en toppen kväll :)

2009-03-16 @ 20:55:35
URL: http://alessandra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback