Ryssland-ett konstigt land

Börjar tycka mer och mer att Ryssland minsann är ett väldigt konstigt land ibland.

Dels..på grund utav det sjuka faktum att de har noll tolerans mot HIV-smittade, hela landet är helt enkelt en enda stor karantärzon där hiv-smittade totalt nekas inträde. Hade Alcazar till exempel gått och vunnit melodifestivalen hade det endast varit Tess Merkel och Lina Hedlund som fått åka ner och representera trion i den stora ESC finalen i Moskva då gruppens tredje medlem, Andreas Lundstedt som de flesta vet är HIV-smittad.

Jag menar kom igen, ett land med så stort inflytande och makt som Ryssland borde väl ändå vara mer bildade än en medeltidsriddare i dessa typer av frågor? Här krävs debatt.

Dels... på grund utav det härEn skämtlåt i en svensk musiktävling och ett helt land och en hel ambassad går bananas.

 "Vi svarar inte på excentriciteter från några galningar vars Rysslandsfobi snarare borde placera dem på mentalsjukhus än på Globens scen."

Detta uttalande kommer från självaste ambassadören själv , Rysslands ambassadör. Läs det igen så ni förstår vidden av det , Rysslands ambassadör , inte Liechtensteins, inte Maltas , RYSSLANDS, det är ett av de största länderna i världen som reagerar såhär.

Jag undrar vad självdistans heter på ryska? har dom ett sådant ord i sin ordbok? jag börjar tvivla.


Kommentarer
Postat av: Lena Svensson

Ja dom är underbara :) Ha en go kväll

Kram Lena

2009-03-17 @ 20:37:23
URL: http://www.metrobloggen.se/caromb
Postat av: Ellen

men gud det där med att dom har noll tolerans mot hiv är ju sjukt! Håller med dig, ryssland är ett konstigt och rätt skrämmande land enligt mig. Bara det att de är just ett så stort och inflytanderikt land gör inte saken bättre...

2009-03-17 @ 22:40:21
URL: http://themostradical.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback