The dildo situation

Efter att ha lämnat krogen I lördags natt styrde jag och mina goda vänner Andreas och Totte kos mot statoil för obligatorisk dubbel mosbricka med pucko. På vägen upp tyckte Totte att han skulle roa mig och Andreas med en rolig historia från tonåren , så det gjorde han. Och den levde faktiskt upp till namnet , det VAR en rolig historia , knäpp som få , men rolig.

Ska nu försöka återge den så gott jag kan , håll till godo.


 The Dildo situation


Tottes tonårsjag hade en utflippad klasskamrat , en kamrat som var en riktig konstnärssjäl, en sådan kille som mer en gärna tog sig ett puff på hashpipan eller två. Denne kamrat hade vid detta tillfälle en flickvän , en vacker lärarassistent vars födelsedag var på ingång ,i kamratens huvud hade detta orsakat stor kalabalik , vad skulle han göra? vad köper man till en vacker lärarassistent i födelsedagspresent?

Lösningen hade blivit att ta hjälp av flickvännens lillebror , en hjälp som i det här fallet gick ut på att de helt enkelt blev lite höga tillsammans och sedan följde de rosa elefanterna in till Stockholms innerstad för att leta present.Väl där tog det stopp. VAR skulle de gå? VAD skulle hittas på till flickvännen/syrran? läget var desperat.

Sedan kom snilleblixten. En dildo. Klart hon skulle få en dildo i födelsedagspresent!

.....Innan någon av dem visste ordet av stod de i Stockholms bästa sex-shop och klämde på gummisnoppar. Inspekterade och granskade , vilken modell skulle de ta? Med vibrator? utan vibrator? Strap-on eller utan strap-on? Valmöjligheterna var många. Till sist föll valet på en av de dyrare modellerna , tänk er blinkande lampor, fyrdubbla vibratorer och namn som Rocco Sifredi ultrasupersonic deluxe så har ni den framför er.

Åh så skönt , det var det. Då var det bara att betala så var saken klar. Men vänta här nu , fanns det pengar i plånboken? det gjorde det inte , bara några McDonalds kuponger och lite ludd. Lillebror? har du några pengar? inte det, äsch då. Nu var goda råd dyra , här krävdes nödlösning , PLAN B?!

.....De två grabbarna tog så varsin cigarett under tystnad , lät sina hashpåverkade sinnen jobba som ett , funderade , letade lösning. Ungefär samtidigt som Marlborofimpen mötte skosula så presenterade den sig , den geniala lösningen.

............. 15 minuter senare fick en konsum-butik i centrala Stockholm besök av två fnissiga tonårsgrabbar , då de kom fram till kassan hade de endast en enda vara att lägga på bandet ......en gurka .....modell större.

Ja jag säger då det , don´t do drugs kids!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Haha, ja det var bra!! :)

2009-03-16 @ 19:55:05
URL: http://jessica-lund.blogspot.com/
Postat av: Sophy - What U See Is What U Get.

svar: haha ingen aning?

2009-03-16 @ 20:56:32
URL: http://sophys.blogg.se/
Postat av: Alessandra

Vi får hoppas på det!

Rolig historia! Blev hon gla för gurkan då?

Inte alla som tänder på ufon.. :S

2009-03-16 @ 20:58:41
URL: http://alessandra.se
Postat av: Alessandra

Att ha sex med något grönt måste va typ det samma..

Absolut, går igång på allt som är grönt ;)

2009-03-16 @ 21:07:42
URL: http://alessandra.se
Postat av: Sophy - What U See Is What U Get.

Svar: haha good one ;)

2009-03-16 @ 21:08:13
URL: http://sophys.blogg.se/
Postat av: Sophy - What U See Is What U Get.

svar: det vet jag :p med --> *

2009-03-16 @ 21:14:40
URL: http://sophys.blogg.se/
Postat av: Totte

Vet inte om hon blev glad för gurkan. Däremot frågade jag direkt efter han berättat historien om dom använde gurkan och ja de gjorde dom.

2009-03-17 @ 00:03:46
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

haha den flickvännen lär ha blivit lite fundersam iaf :P

2009-03-17 @ 01:11:42
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: Bosse

haha. Undrar om hon var nöjd med presenten. =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback