Fem i tre ragg

Fem i tre ragg , de där raggen som kommer lite halvdesperat precis innan krogen stänger , de där som är en sista utväg när man inte vill åka hem själv och kramas med kudden och äta Ben&Jerry glass och lösgodis tills man somnar.

Hur är dom egentligen?

Vi simulerar ett och kollar!


02:45 - Den desperata honan eller hanen får syn på sitt tilltänkta offer

02:47 - Baren , en carlsberg och en 4a tequila för att förstärka modet.

02:53 - Sådär ja , dom satt fint , nu kör vi

02:55- Den desperata är nu framme vid nattens tilltänkta , "Men tjena kexet står du här och smular" , genom mirakel eller bara ren desperation så nappar den tilltänkta. Hem till dig eller hem till mig? Hem till dig? Ok.... shall we?

02:57 - Garderoben. Kön är lång , vad ska vi göra? vi byter saliv.

03:10 Taxin - Öh... var ska vi? Ok... Liljeholmen... Men *hick* Seven eleven först tack, det är viktigt.

03:17 Seven eleven - Den tilltänkte stannar och håller koll på taxin , du går in själv. I butiken är det kaos. Framför dig i kön står ett gäng brats , bratsen beställer korvar och cigaretter. Din tur sedan , du ber om dina kondomer , de tunnaste de har helst, medans expediten fumlar runt bland kondomförpackningarna plockar du på dig två paket extra spearmint och några kanelbullar på impuls. Du får bestämt fösa bort en kurdisk man som pressar dig om svart-taxi och sedan gör du dig redo att betala. Just då ska bratsen ha sin korv , den ena lyckas svina ut sin över halva disken och börjar gasta om en ny och den andra är inte nöjd med temperaturen på sin och begär även denne en ny , den trötta expediten har inte ork att käfta emot och går med irriterade steg bort mot korvarna igen. Du föser bestämt bort bratsen som försöker knuffa dig åt sidan och manar på expediten att du måste få betala , lyckligtvis ger det effekt och du får betala de överpriserade varorna och bege dig ut till ditt fem-i-tre och din växande taxinota, bratsen gastar glåpord efter dig då du går , du bryr dig inte.

03:35 - Slutdestination , efter att ha betalat den helt åt helvete för dyra taxinotan och hånglat sig upp genom trapphuset så är den desperate och fem-i-tre ragget nu framme i den enes lägenhet. 7-eleven påsen hamnar på golvet i hallen , kläderna sprids ut genom lägenheten då det med vingliga men bestämda steg styrs mot sovrummet , hela vägen med tungor som möts och händer som är så ivriga som ett par händer kan bli.

03:40 Sängen - Syftet för kvällen genomförs ,hej och hå  ,stön och stånk ,det är mer tysk hårdporr än det är sex.

03:43  Fullbordat - Det rullas av den andre och pustas ut..

03:46 Båda faller in i sömn

09:00 Bakfyllan presenterar sig och gårdagens desperate dras upp ur sin svettiga sömn, är den desperate en tjej slår hon nu upp ögonen och inser att gårdagens Brad Pitt förvandlats till Bosse Bildoktorn, är den desperate en kille så slår han nu upp ögonen och inser att gårdagens Angelina Jolie förvandlats till Birgit Friggebo. Paniken är densamma.

09:15 Toalett - Det bes till toalettgudar och det ropas på Ulrik

09:30 Fem-i-tre vaknar upp , får samma panik som den desperate upplevt 30 minuter tidigare , letar upp en kudde , gömmer sig under den , och mumlar ngt om att han/hon inte mår så bra.

09:40 Den desperate tackar för sig till Fem-i-tre´s stora lättnad , ha det så bra .... vi eh... ses.

10:15 Den desperate kommer hem och rotar igenom fickorna och inser hur mkt pengar gårdagens bravader gick lös på. Räknar på hur mkt hemgång vid 02:55 skulle sparat in , och ställer sig frågan , var det värt det?


Ja vad säger ni , vad är svaret på den frågan? Tåls att tänkas på.

Ciao!//C


Kommentarer
Postat av: Denise

Hej fin blogg du har, titta gärna in till mig:)Kommentera gärna:)

Ha en bra kväll

/Denise

2009-01-26 @ 18:58:35
URL: http://fotobydenise.blogg.se/
Postat av: Victoria Wiklund

usch jag har aldrig gjort sådär och kommer aldrig göra. fyfan haha.

2009-01-28 @ 21:29:52
URL: http://sweetkaylee.blogg.se/
Postat av: Natalie

Haha är rädd att det där kommer inträffa nån sorglig kväll! :)

2009-04-05 @ 21:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback